Altijd de juiste kennis in huis

Oranje IT onderscheidt zich door de mensen die er werken. Om de hoge kwaliteit van onze service en dienstverlening te kunnen waarborgen bieden wij regelmatig trainingen aan onze Oranje IT’ers. Zij krijgen hiermee de mogelijkheid om hun kennis te vergroten en om de nieuwste Microsoft en Azure certificaten te behalen.

Azure en Microsoft trainingen

Onze trainingen worden door Microsoft Certified Trainer Roeland Peters gegeven, een ervaren trainer én gepassioneerde IT’er die zich de afgelopen jaren gefocust heeft op Cloud Solutions. Zijn trainingen zijn dan ook gericht op verschillende aandachtsgebieden zoals Azure fundamentals en Microsoft 365.

“We zijn het traject gestart met MS100 Microsoft 365 Identity and .Services, de meeste deelnemers hebben het examen gehaald! We zijn een club van zeer leergierige en technische collega’s en dat is ontzettend leuk om te zien tijdens de training. De interactie tussen de deelnemers en mijzelf en de ongedwongen sfeer vind ik het leukste aspect. Samen kom je tot nieuwe inzichten en werk je naar weer een certificering toe. Begin februari gaan we verder met MS101 Microsoft 365 Mobility and Security om na dit examen MCSA te zijn. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst de Oranje IT academy uit te breiden met een breder trainingsaanbod!”

 

Jezelf ontwikkelen bij Oranje IT

Wil je meer weten over werken bij Oranje IT? Neem contact op met onze resource manager Sylvi Rakers. Sylvi vertelt je graag meer!

Samenwerken met Oranje iT

Wil je meer weten over de inzetbaarheid van onze professionals? Neem contact op met Chris Stuij. Chris vertelt je graag meer!

Bekijk ook deze berichten

Impact: Oranje IT investeert in elkaar

Impact: Oranje IT investeert in elkaar

Oranje IT investeert in elkaar. Veel geleerd en gezien. We hebben een ongelooflijke gave tijd met elkaar beleefd. Het waren drukke dagen maar de feedback was zodanig dat het een feit is dat we een bedrijf zijn met allemaal zeer trotse Oranje IT-ers.

Lees meer
Maak kennis met het team: Roeland

Maak kennis met het team: Roeland

Graag stellen wij je voor aan de mensen die Oranje IT succesvol maken, zo ook Roeland Peters. Sinds februari 2020 is hij met trots onderdeel van het team. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar Feyenoord en naar eigen zeggen vindt Roeland, zoals de meeste IT’ers,...

Lees meer
Privacy: de eerste verdediging tegen cyberaanvallen

Privacy: de eerste verdediging tegen cyberaanvallen

Privacy: de eerste verdediging voor bedrijven tegen cyberaanvallen 28 januari is het de Europese Dag van de Privacy, een dag die in het leven is geroepen om niet alleen burgers te informeren over hun gegevensbescherming maar ook om bedrijven ervan bewust te maken om...

Lees meer