Project Services

Voor organisaties is het in deze tijd steeds lastiger de juiste kennis en kunde aan te kunnen spreken voor lopende projecten, IT kennis en kunde. Om hierin te ondersteunen bied Oranje IT dienstverlening aan op gebied van IT infrastructuur.

Consultancy & Projecten

Voor advies over uw huidige of ontwerp van uw nieuwe IT (cloud) infrastructuur staan de IT architecten & specialisten van Oranje IT klaar om u te ondersteunen in de gewenste oplossingen en het uitwerken van technisch ontwerp en planning hierin.

Ook voor de uitvoering van projecten en migraties staan onze ervaren IT specialisten en engineers klaar om uw projecten tot een goed einde te brengen.

Oranje IT is in staat deze projecten van ontwerp tot aan oplevering voor u uit te voeren, dan wel te ondersteunen.

Detachering

Voor ondersteuning van uw beheerorganisatie voor bijvoorbeeld het wegwerken van achterstanden, extra ondersteuning bij de uitvoering van projecten onder uw toezicht, of vervanging bij langdurige ziekte van uw eigen personeel, bied Oranje IT de juiste medewerkers aan om deze vraag door middel van detachering op te kunnen lossen.

WERKEN AAN MOOIE PROJECTEN

Hier vind je onze mensen

Meer weten over onze aanpak van IT-projecten?

We staan altijd klaar voor een vrijblijvende kennismaking of een second opinion. Via de telefoon, online of op kantoor met een kop koffie.