Maak kennis met het team: Jeroen

Met zijn bachelor commerciële economie op zak begon Jeroen bij een im- en exportbedrijf in de groente en fruit als accountmanager. Na drie jaar met plezier in deze branche te hebben gewerkt nam de Flakkeeënaar de beslissing een overstap te maken naar de IT dienstverlening. Anderhalf jaar geleden begon hij bij Oranje IT op de servicedesk en inmiddels is Jeroen de accountmanager voor de Managed Services dienstverlening van Oranje IT.

Kennismaken met Michel Admiraal

Van sales in de groente en fruit naar de IT?

“Ik zocht iets anders, een beroep waar ik mezelf kon blijven ontwikkelen. Uiteindelijk werd mijn interesse gewekt door de alsmaar veranderende IT sector. Daar begon ik op de servicedesk waar ik mijzelf wegwijs maakte in de IT dienst verlening. Na meerdere certificeringen te hebben behaald groeide ik door naar onder andere teamlead van een servicedesk en heb ik testomgevingen beheerd en migratie trajecten begeleid. Vorig jaar heb ik de overstap gemaakt naar Oranje IT. Wat mij aansprak was de openheid en vrijheid binnen dit bedrijf. Binnen Oranje IT krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en doen ze er alles aan om je op de juiste opdracht te plaatsen.”

Waarom toch weer een overstap naar de sales?

“Toen ik deze vacature zag wist ik eigenlijk gelijk dat ik deze kans moest pakken. Mijn achtergrond in de commercie en IT geven mij alle handvaten om deze functie met succes en plezier te kunnen uitoefenen. Ik ben blij dat Marc en Chris (oprichters Oranje IT) hier hetzelfde over dachten. Zo zie je maar weer dat je hier alle ruimte krijgt voor je ambities.”

Wat ga je eigenlijk doen bij Oranje IT?

“Mijn doel wordt om de Managed Services dienstverlening van Oranje IT uit te breiden. Een super gave opdracht om dit mooie jonge bedrijf verder te laten groeien. De Managed Services dienstverlening van Oranje IT is in de afgelopen jaren vakkundig neergezet door onze techneuten. Hier worden verschillende klanten geholpen door onze skilled servicedesk die paraat staan om vraagstukken en incidenten op te lossen. Ook staan onze beheerders klaar om de volledige Infrastructuur te beheren en problemen op te lossen. Eigenlijk doe ik onze Managed Services afdeling te kort in deze blog. Er zijn nog zo veel meer diensten waarmee onze It’ers onze klanten helpen!”

Jezelf ontwikkelen bij Oranje IT

Wil je meer weten over werken bij Oranje IT? Neem contact op met onze resource manager Chris. Chris vertelt je graag meer!

Bekijk ook deze berichten

Maak kennis met het team: Roeland

Maak kennis met het team: Roeland

Graag stellen wij je voor aan de mensen die Oranje IT succesvol maken, zo ook Roeland Peters. Sinds februari 2020 is hij met trots onderdeel van het team. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar Feyenoord en naar eigen zeggen vindt Roeland, zoals de meeste IT’ers,...

Lees meer
Privacy: de eerste verdediging tegen cyberaanvallen

Privacy: de eerste verdediging tegen cyberaanvallen

Privacy: de eerste verdediging voor bedrijven tegen cyberaanvallen 28 januari is het de Europese Dag van de Privacy, een dag die in het leven is geroepen om niet alleen burgers te informeren over hun gegevensbescherming maar ook om bedrijven ervan bewust te maken om...

Lees meer
Microsoft Ignite 2021

Microsoft Ignite 2021

Na een mooie eerste editie in 2019 vond op 2,3 en 4 november dan eindelijk het tweede digitale event van Microsoft Ignite plaats. Wat is er in 1,5 jaar tijd gebeurd? Wij praten je bij.Uitdagingen en trends van het afgelopen 1,5 jaar Het werken met on-premise...

Lees meer