Maak kennis met het team: Michel

Wie zijn toch de mensen die Oranje IT succesvol maken? We stellen je graag voor aan ons team. Maak kennis met Michel Admiraal! 

Sinds vorig jaar woonachtig in zijn opknaphuis in Vlaardingen, in het dagelijks leven fanatieke Hackerspacer én jaren IT ervaring: Michel is een techneut op verschillende fronten.    

Kennismaken met Michel Admiraal

Zoals veel net afgestudeerde ICT beheerders, begon Michel zijn IT carrière als Servicedeskmedewerker en  groeide hij de jaren daarna door naar System Engineer tot zijn huidige functie als Senior System Engineer. 

“Wat mijn werk leuk maakt is dat ik bedrijven en organisaties écht kan helpen, en door dat te doen oefen ik ook meteen mijn hobby uit. Ik ben altijd bezig met “oplossen en maken”.  Of dat nu incidenten zijn, projecten of bijvoorbeeld het solderen van elektronica, wat ik in mijn vrije tijd graag doe. “  

Bedrijven helpen om de juiste en beste oplossing te kiezen en te implementeren in de breedste zin van het woord, zit hem in het bloed. Naast bedrijven van MKB tot grootzakelijk bij Oranje IT helpt hij in zijn vrije tijd bedrijven in het voornamelijk midden- en kleinbedrijf. Hij biedt deze ondernemers ook de mogelijkheid om ook op het internet te vinden te zijn en dezelfde kansen te krijgen als grootbedrijf ondernemers hebben.   

In zijn vrije tijd komt hij, afhankelijk van Corona, regelmatig bij een zoals ze noemen een “Hackerspace” in Rotterdam. Daar houdt hij zich ook hobbymatig bezig met techniek in de breedste zin van het woord. Van solderen, elektronica tot houtbewerking en bierbrouwen. Of gewoon met vrienden film kijken e.d. Ook doet hij aan judo en tennist hij regelmatig.  

Michel begon in 2018 bij Oranje IT. “Ik was niet eens per se op zoek naar een nieuwe functie, maar ik kreeg een persoonlijk berichtje van Chris (directeur van Oranje IT). Dat is uitgelopen van gewoon een bakkie doen tot nu 2,5 jaar in dienst en 0 spijt van mijn beslissing. Chris en Marc zijn lekker down-to-earth en dat kan ik zeker wel waarderen.” 

“Een van mijn eerste projecten voor Oranje IT was een tijdelijke opdracht ontstaan door het uitvallen van twee medewerkers. Dat is iets wat ik heel tof vind. In het diepe springen en het vertrouwen van zowel de klant als Oranje IT te krijgen om een project soepeltjes te laten verlopen.”

Jezelf ontwikkelen bij Oranje IT

Wil je meer weten over werken bij Oranje IT? Neem contact op met onze resource manager Sylvi Rakers. Sylvi vertelt je graag meer!

Benieuwd naar onze vacatures?

Wij zijn altijd op zoek naar goede IT’ers! Bekijk ons vacatureoverzicht voor de open posities bij Oranje IT.

Bekijk ook deze berichten

Microsoft Ignite 2021

Microsoft Ignite 2021

Na een mooie eerste editie in 2019 vond op 2,3 en 4 november dan eindelijk het tweede digitale event van Microsoft Ignite plaats. Wat is er in 1,5 jaar tijd gebeurd? Wij praten je bij.Uitdagingen en trends van het afgelopen 1,5 jaar Het werken met on-premise...

Lees meer
Maak kennis met het team: Jeroen

Maak kennis met het team: Jeroen

Met zijn bachelor commerciële economie op zak begon Jeroen bij een im- en exportbedrijf in de groente en fruit als accountmanager. Na drie jaar met plezier in deze branche te hebben gewerkt nam de Flakkeeënaar de beslissing een overstap te maken naar de IT...

Lees meer