Over Oranje IT

Oranje IT is de jongste telg binnen de Oranjegroep. Opgericht in 2018 met een grote dosis aan operationele kennis. Kenmerkend is de strategie. Passie, daadkracht en zorgzaamheid centraal stellen. Dit uit zich door een gedegen groei middels focus op de ontwikkeling van opdrachtgevers, leveranciers en collega’s. De kracht van de combinatie.

Wat we doen

Oranje IT biedt infrastructurele IT kennis aan haar klanten binnen onder andere bouw en techniek. Deze kennis bieden wij aan op basis van projecten, detachering van onze ervaren techneuten van supportmedewerker tot IT architect. Ook bieden we een totaaloplossing middels onze Managed Services dienstverlening.

Onze partner Oranjegroep

De Oranjegroep is vanaf 1999 actief in bouw en techniek. Met zo’n 3000 enthousiaste collega’s bedient Oranjegroep haar klanten in een groot deel van Europa. Oranje IT opende haar deuren april 2018 ondersteund door de Oranjegroep.

Gevoed door passie

Wij maken IT werkbaar en plezierig. Gebruikmakend van bewezen technologie. Wij zijn betrokken, nemen verantwoording en kijken niet weg maar lossen op.

WAAR WE VOOR STAAN

Onze kern

samen bouwen – samen groeien – samen ambities verwezenlijken

Daadkracht

Wij tonen flexibiliteit en zijn proactief. Onze IT-ers hebben een ondernemersgeest en zijn doortastend. Wij formuleren realistische doelstellingen met zelfvertrouwen.

“Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen”

Zorgzaam

Wij zijn zorgzaam voor elkaar, onze familie, onze medewerkers en onze klanten. Met elkaar dienen we in een goede conditie te verkeren. We hebben aandacht voor elkaar en zijn betrokken.

“Wij geloven in een goede balans tussen werk en privé”

Passie

Geloof hebben in wat je doet. Werken met hartstocht en met een verlangen om te leren en jezelf te verbeteren. Een intrinsieke motivatie om met elkaar iets moois te bouwen.

“Als we er voor gaan dan doen we dat voor de volle 100%”

Stichting Normering Arbeid

Oranje IT is aangesloten bij Stichting Normering Arbeid en in het bezit van de NEN 4400-1. We beperken hiermee de risico’s voor inleners van arbeid en opdrachtgevers. Zij kunnen hierdoor gevrijwaard worden bij een eventuele aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst. Door periodieke controles om aan deze norm te voldoen zit er een goede controle op onze uitvoering in relatie tot de financiële wet- en regelgeving. Dit keurmerk kent een breed landelijk draagvlak.