Werken bij

Voor goede ITers is er altijd ruimte binnen het Oranje IT team.

Waarom Oranje IT

Je carrière centraal! Hoe doen we dat?

Altijd bereikbaar en doorlopend sparren over ambities en hoe deze te verwezenlijken. Opleidingen en de juiste opdrachten op weg naar je doel. De keuze voor de juiste opdracht maken we samen. Gaandeweg ervaren of de opdracht is wat je ervan had verwacht. Rugdekking van collega’s is een feit. Mocht in de tijd blijken dat de opdracht niet meer passend is, gaan we met jou op zoek naar een nieuwe opdracht.

Een fijne werkplek met voldoende uitdaging om je ambities waar te maken, daar gaan we voor.

Sollicitatieprocedure

Een eerste kennismaking bij Oranje IT is een open gesprek waar met name Oranje IT toelichting geeft over onze bedrijfsvoering. Als er na dit gesprek van beiden kanten een positief beeld is pakken we door. In een tweede gesprek bekijken we hoe we een eventuele samenwerking vorm kunnen geven. Hoe gaan we je ambities vormgeven en welke opdrachten passen daarbij. We bieden een marktconform salaris en emolumenten waaronder een lease auto of een autokostenvergoeding.

KOM BIJ ONS WERKEN

Vacatures

Oranje IT is op zoek naar

Support Engineer

Jij bent: Klantgerichtheid staat centraal met goede communicatie in woord en geschrift.

Wat je doet: Je helpt gebruikers met IT gerelateerde vragen, analyseert storingen en lost deze op of verwijst deze door.

Wij vragen: Minimaal MBO niveau 4 diploma aangevuld met MCSA en ITIL certificering.

System Engineer

Jij bent: Kwaliteit en zelfstandigheid staat centraal. Je kunt problemen analyseren en oplossen en verbanden tussen systemen herkennen.

Wat je doet: Je onderhoudt en bouwt aan de IT infrastructuur (lokaal en cloud) conform klantwensen en waarborgt de continuïteit van de IT omgeving.

Wij vragen: HBO werk- en denkniveau, MCSA / MCSE certificeringen (server/O365/etc.) VCP, Citrix, Azure etc.

IT Specialist

Jij bent: Goed in plannen en organiseren en het bewaken hiervan. Je hebt aandacht voor detail en je bent accuraat en in staat om vertaalslagen van doelen naar resultaten op te stellen.

Wat je doet: Je ontwerpt, implementeert en troubleshoot IT infrastructuren, waarborgt kwaliteit en performance en bent in staat een adviesrapport te schrijven.

Wij vragen: Een afgeronde HBO opleiding in de ICT met een MCSE certificaat, aangevuld met specialisaties op gebied van bijvoorbeeld workspaces, messaging, cloud, etc.

Ja, hier pas ik!

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. De koffie staat voor je klaar!