Werkplekken voor medewerkers: goed regelen door uitbesteden

Zorgen dat een nieuwe medewerker een computer heeft en echt aan de slag kan. Flexplekken inregelen… Bij een werkplek komt meer kijken dan een apparaat. Zeker bij doe-bedrijven in de bouw, industrie, werkplaatsen of grafimedia. Jouw medewerkers moeten volledig thuis en op de productie- of kantoorlocatie kunnen werken. Up-to-date applicaties, toegang tot de juiste systemen, processen en data, beveiliging van ieder device en backup zijn cruciaal.

Oranje IT regelt alles

Het kost meer tijd dan je denkt. En als het niet goed is geregeld kost het VEEL frustratie en productiviteitsverlies. Bestellingen die niet gedaan kunnen worden, facturen naar klanten waar geen zicht op is, planningen die uitlopen. Oranje IT regelt alles rondom de werkplek, volgens de nieuwste standaarden EN de afspraken die horen bij een bedrijf als dat van jou.

Alle werkplekken en achterliggende systemen moeten natuurlijk altijd beschikbaar en werkbaar zijn. Met onze publieke Clouddatacenter architectuur bieden we hiervoor flexibiliteit, schaalbaarheid en een hoge mate van beschikbaarheid. Wij lopen hierin voorop, met een pragmatische kijk op passende oplossingen voor jouw business. Wij maken gebruik van het Microsoft Azure platform (een van de meest schaalbare oplossingen in de markt), waarin we de nieuwste werkplektoepassingen hebbengebouwd.

Jij hoeft niks te doen, alleen de werkplek ontvangen, aanzetten, en aan de slag! Wij regelen de rest. Zodat jouw team ongestoord, en dus lekker kan (samen)werken voor je klanten, projecten en jouw organisatie.

Werkplekken in de Cloud, op locatie en hybride

Gegevens of applicaties die niet naar de Cloud kunnen of mogen, regelen we hybride, dus op een eigen locatie en in de publieke Cloud. Zodat alles naadloos bereikbaar en veilig is. Heeft u bijvoorbeeld een lokale, specifieke productieomgeving, die veel van de netwerkcapaciteit vraagt? Dan combineren we die met een efficiënte Cloud voor de ‘standaard’ kantoorautomatisering.  Robuust, betrouwbaar en schaalbaar zodat systemen en mensen lekker kunnen (door)werken.

Een vrijblijvende demo

Wil je een demo van onze werkplekken en Cloud-omgeving? Of wil je meer over de kosten weten? Plan een vrijblijvende afspraak met onze technisch directeur.

Bekijk ook deze berichten

Maak kennis met het team: Roeland

Maak kennis met het team: Roeland

Graag stellen wij je voor aan de mensen die Oranje IT succesvol maken, zo ook Roeland Peters. Sinds februari 2020 is hij met trots onderdeel van het team. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar Feyenoord en naar eigen zeggen vindt Roeland, zoals de meeste IT’ers,...

Lees meer
Privacy: de eerste verdediging tegen cyberaanvallen

Privacy: de eerste verdediging tegen cyberaanvallen

Privacy: de eerste verdediging voor bedrijven tegen cyberaanvallen 28 januari is het de Europese Dag van de Privacy, een dag die in het leven is geroepen om niet alleen burgers te informeren over hun gegevensbescherming maar ook om bedrijven ervan bewust te maken om...

Lees meer
Microsoft Ignite 2021

Microsoft Ignite 2021

Na een mooie eerste editie in 2019 vond op 2,3 en 4 november dan eindelijk het tweede digitale event van Microsoft Ignite plaats. Wat is er in 1,5 jaar tijd gebeurd? Wij praten je bij.Uitdagingen en trends van het afgelopen 1,5 jaar Het werken met on-premise...

Lees meer